actief

Hanze Escape Event Zwolle

  • 13 - 14 mei 2023
  • 00:00- 00:00
  • Zwolle

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in de 9 Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar! Alleen in dít weekend is de speciale Hanze Escape Event te spelen, dus houdt je agenda vrij en speel deze leuke game in Zwolle of een van de andere Hanzesteden. Special voor het weekend van 13 en 14 mei is er een unieke game gemaakt met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden.

Zwolle lijkt al jarenlang op die vredelievende Hanzestad aan de IJssel, maar hier is niets wat het lijkt. Ook Zwolle heeft beruchte criminelen en moordenaars die veel invloed hebben op de stad. Zo ook Albert Wetterman, kopstuk van de 19e eeuwse onderwereld van Zwolle. In die tijd waren er verschillende verhalen over Albert in omloop. Met de Escape Tour Zwolle komen jullie hierover alles te weten!

Albert was beroemd en berucht in Zwolle en doordat hij er al zijn leven woonde kende hij alle leuke plekjes van Zwolle. Zo was hij ook één van de weinige die de geheime uitgang van Zwolle wist te lokaliseren. Met de Escape Tour komen jullie natuurlijk langs de leukste plekjes van Zwolle, maar vinden jullie ook die geheime uitgang?

De Escape Tours van de Hanzesteden zijn altijd te spelen, maar special voor het weekend van 13 en 14 mei zijn er speciale games met extra vragen en raadsels over de Hanzesteden en het Hanzejaar 2023.

Ben jij de snelste?

Weet jij alles over deze Hanzesteden en kun je met jouw team de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur vinden? Speel dan deze speciale Hanze Escape Event, een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. De tijd tikt… ook omdat deze speciale editie alleen op 13 en 14 mei is te spelen! Er zijn ook leuke prijzen te winnen, dus zorg dat je als snelste ontsnapt uit de Hanzestad!

Tijdens het Hanze Escape Event zijn de volgende prijzen te winnen:

  • Een overnachting inclusief ontbijt in de Pelsertoren aan de Thorbeckegracht, hartje Zwolle.
  • Voor 5 personen lunch bij Proeverij de Stadstuin in Doesburg en een beklimming van de hoogste kerktoren van Gelderland onder leiding van een gids, met zicht over de oude Hanzestad, de Veluwe en de Achterhoek!
  • Eén overnachting in gasthuis In de Heilige Stede te Hoogstraat 16 in Hasselt OF twee dan wel drie overnachtingen (aaneengesloten verblijf dus) met de eigen camper op de CamperParkingHasselt te Diamantenbolwerk 1 in Hasselt, incl. eenmaal een 2 persoons diner bij Ad’vundum 2.0 Hoogstraat 1 in Hasselt.
  • Een dinerbon t.w.v. €100,- te besteden bij Lekker aan de IJssel in Zutphen.
  • Een stadswandeling met gids door Hanzestad Harderwijk met een afsluitende high wine voor 6 personen.
  • Eenmaal het Hanzesteden arrangement bij Van der Valk Hotel Deventer inclusief een overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, Hanze koek en een fles cava.

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs € 29,95 per teams van 2-4 personen

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle