Leer Zwolle (een klein beetje beter) kennen tijdens een 1,5-2 uur durende stadswandeling

Tour de Hanze

  • 1 jan 2024 - 1 jan 2040
  • 09:00- 20:00
  • € 10,00
  • Zwolle

Deze en andere stadswandelingen kunnen 7 dagen per week, geboekt worden tussen 9.00 en 20.00 uur. Tijdens een stadswandeling in Zwolle ontdek je wat de Hanzestad allemaal te bieden heeft. Loop met vrienden een culinaire wandelroute en proef de lekkerste hapjes van de stad. Of volg een wandelroute via een app en kom langs de mooiste plekken van Zwolle. Welke stadswandeling je ook volgt, je leert de stad op een nieuwe manier kennen.

Zwolle is een bezienswaardige Hanzestad met binnen zijn stadsgrachten een keur aan monumenten, musea, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden. Ontdek de geheimen van de stad tijdens een twee uur durende wandeling langs de historische bezienswaardigheden, de sfeervolle straatjes en verstopte binnentuinen van Zwolle. Al wandelend door de middeleeuwse binnenstad proeft u het rijke verleden, en leert u onze stad (een klein beetje) kennen.

De start van onze stadswandelingen is bij het Zwolse Balletjeshuis*, een van de vele monumenten die Zwolle rijk is. U leert hier iets over ons beroemde Zwolse snoepje en natuurlijk mag u ook proeven. Daarna neemt de gids u mee op ontdekkingstocht door de binnenstad.

  • Andere startplek is in overleg mogelijk.

Doe eens een Tour de Hanze of waag je aan een van onze themawandelingen.

Opgeven kan via de website: stadswandelingzwolle.nl

Wanneer

1 jan - 1 jan 2040
  • dagelijks: - uur

Prijzen

Deelnameprijs
€ 10,00

De prijs is de prijs per persoon.
Grotere groepen: vraag naar de mogelijkheden.

Op de kaart

Meer leuke evenementen

#Zwolle