In Zwolle vind je allerlei verrassende en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Wat dacht je van een congres in één van de mooiste theaters van Nederland, een stijlvol diner in Academiehuis Grote Kerk of een vergadering in Lumen Hotel & Events in het stadion van PEC Zwolle? Of het nu gaat om een event voor 10 of 2000 personen, wij helpen je graag met het vinden van een geschikte accommodatie voor jouw vergadering, congres, evenement of andere zakelijke bijeenkomst.

Kosteloos advies

Laat je verwarmen door de oprechte gastvrijheid van de Zwollenaren en de mooie locaties voor jouw zakelijke bijeenkomst. Organiseer je volgende event in Zwolle! Voor kosteloos advies en hulp bij het vinden van de geschikte locatie voor jouw evenement, neem je contact op met Kitty Onder de Linden. Zij is bereikbaar via mail op info@congresregiozwolle.nl, telefonisch via 038-4215720 of door het invullen van onderstaand contactformulier.

Waarom naar Zwolle?

Organiseer je volgende event in onze unieke, bruisende stad met zijn prachtige historische centrum, grachten en vele parken. In Zwolle met zijn levendige culturele scene met Zwolse theaters, Museum de Fundatie, de Koelwaterhal, ANNO Stadsmuseum Zwolle en Poppodium Hedon. Allemaal locaties waar ook regelmatig zakelijke events plaatsvinden. De vele restaurants, bars, cafés en terrassen dragen bij aan het culinaire en bourgondische karakter van Zwolle. Daar laten we de bezoekers van jouw bijeenkomst graag mee kennismaken. Regio Zwolle is een van de economisch sterkere regio’s van Nederland. Met veel kennis en initiatieven op het gebied van kunststoftechnologie, agrifood, health en de creatieve maakindustrie. Op zoek naar een interessante spreker uit een van deze branches voor je congres? Wij brengen je graag in contact.

Bekijk de video

Daarom Zwolle!

Daarom Zwolle

Ook zij kozen voor Zwolle!

#Zwolle