Bijzonder overnachten Zwolle

Logeren in een oude burgemeesterswoning, een voormalige gevangenis, een jugendstilpand, een gerenoveerd pakhuisje, een yurt of een hooiberg, in Zwolle is het mogelijk. Of nét er buiten: schitterend gelegen in een natuurgebied aan de rand van Zwolle vind je Molecaten Park De Agnietenberg. De ligging aan de Agnietenplas en de Overijsselse Vecht is uniek. Eveneens aan de oevers van de Vecht, op zo’n vier kilometer van Zwolle, vind je camping en jachthaven Terra Nautic. Een geliefde plek onder watersportliefhebbers.

Wat dacht je van een overnachting in een monumentale theekoepel? Bijzonder overnachten in Zwolle doe je bij B&B Monumentale Theekoepel. De b&b ligt op 30 meter van een woonhuis, op een heuveltje, met uniek uitzicht op natuurgebied Het Engelse Werk. Daarnaast ligt de IJssel op loopafstand. Op twee kilometer afstand vind je het centrum van Zwolle.

Bijzonder overnachten in Zwolle kan ook op de woonboot op een van de mooiste grachten van Zwolle. Boat Boutique bevindt zich op de Thorbeckegracht. De tjalk werd gebouwd in 1910 en is na een renovatie omgebouwd tot een luxe bed & breakfast voor twee personen. Door de ligging mis je niets van de levendigheid van Zwolle, want de accommodatie bevindt zich midden in het centrum.

Overnachten in Zwolle op de grachten
Overnachten in Zwolle op de grachten

Goedkoop overnachten Zwolle

Als je op zoek bent naar een overnachting in Zwolle vind je overnachtingen in iedere prijsklasse. Goedkoop overnachten in Zwolle is daardoor goed te doen. De luxe hotels kun je beter overslaan als je op zoek bent naar een goedkope overnachting in Zwolle. Daarentegen zijn de scherp geprijsde bed & breakfasts in Zwolle ideaal, vooral als je kijkt naar de prijs/ kwaliteit verhouding van de b&b’s.

B&B Swoll boek je tegen een lage prijs waardoor jij geld overhoudt voor andere dingen. De bed & breakfast bevindt zich iets buiten het centrum van Zwolle. Door de ligging van de b&b maak je makkelijk prachtige (lange afstands)wandelingen. Daarnaast vind je op 500 meter afstand een meertje waar je een verfrissende duik kan nemen.

B&B Onder de Peperbus bevindt zich midden in het centrum van Zwolle en boek je tegen een gunstige prijs. Op slechts 30 meter afstand vind je de Peperbus. Centraler kan bijna niet! Daarnaast boek je voor een paar euro een ontbijtje erbij.

De Peperbus
De Peperbus

Overnachten in Zwolle centrum

Als je niets van het levendige Zwolle wil missen, moet je overnachten in Zwolle centrum. En met alle b&b’s en hotels in Zwolle is er genoeg keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van B&B In de Kromme Jak? De restaurants, bars, winkels en terrassen vind je allemaal om de hoek. Daarnaast ben je ook zo bij het station. Vlakbij ligt B&B Kort Jakje. Tijdens jouw overnachting in Zwolle centrum zit je hier helemaal goed. In de knusse b&b, die zich in een sfeervolle buurt bevindt, zul je je snel thuis voelen.

Overnachten in Zwolle centrum kan ook in historisch monument De Pelsertoren. De Pelsertoren is een gerenoveerde middeleeuwse verdedigingstoren (ca. 1475–1500) gelegen aan de gracht in de binnenstad van Zwolle. Samen met nog 22 andere torens maakte De Pelsertoren vroeger deel uit van de stadsmuur van Zwolle. Herbeleef de tijden van vroeger in de bed & breakfast.

Overnacht je liever in een hotel in Zwolle centrum? Neem dan eens een kijkje bij Hanze Hotel. Het hotel is gevestigd in een historisch pand en bevindt zich op een fantastische locatie, midden in de stad. Tip: onder het hotel vind je Las Rosas, een tapas bar. Overweeg om hier eens een hapje te eten, want het smaakt heerlijk!

B&B De Pelsertoren
B&B De Pelsertoren

In Zwolle overnachten

In Zwolle overnachten is een feestje. Overnachten in een (luxe) hotel, een knusse B&B of op een prachtige camping aan het water. Zwolle heeft het allemaal. Liever slapen onder de Peperbus? Op chique bij Librije’s hotel? Of in de oude stadsmuur! Bijzonder overnachten doe je in Hanzestad Zwolle. Tijdens een citytrip naar Zwolle, is er van alles te doen. Om jouw bezoekje onvergetelijk te maken, geven we je graag wat tips:

Overnachten in Zwolle is een groot feest. Veel plezier in de Hanzestad!

#Zwolle