Ben je van plan om binnenkort een bezoek te brengen aan Zwolle? Dan ben je op de juiste plek. Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt om je bezoek aan Zwolle goed voor te bereiden. Of je nu op zoek bent naar tips voor accommodaties, informatie over het openbaar vervoer of gewoon wat algemene informatie over de stad, we hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet. Laat ons je gids zijn en ontdek alle hoogtepunten die Zwolle te bieden heeft tijdens je verblijf. Plan je bezoek nu en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Verhalen en tips

`

Met het openbaar vervoer naar Zwolle

Met het openbaar vervoer naar Zwolle reizen is goed voor de wereld én ontzettend gezellig. Station Zwolle is een belangrijk knooppunt met lijnen uit Kampen, Enschede, Deventer, Amersfoort, Emmen, Lelystad en Meppel. Op dit station vind je de vervoerders NS en Blauwnet. Naast treinen, rijden er ook veel bussen van en naar station Zwolle.

Het station biedt verschillende voorzieningen, zoals een lift, toilet (voor mindervaliden), bagagekluizen, OV-fietsverhuur, fietsenstalling, kaartautomaten, GWX en Greenwheels. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een hapje eten (to go) te halen, bijvoorbeeld bij de AH To Go, Julia’s, The Döner Company, Smullers en Starbucks.

Wanneer kom jij naar Zwolle?

Handige tips

De Zwolse Uitagenda

Zwolle is een stad vol cultuur en entertainment. Of je nu van theater, muziek, kunst of festivals houdt, er is altijd iets te doen in Zwolle. De Uitagenda van Zwolle biedt een scala aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses. Of je nu een avondje uit wilt met vrienden, een gezinsuitje plant of gewoon op zoek bent naar wat inspiratie, de uitagenda heeft voor ieder wat wils.

Uitagenda

De leukste evenemeten

Bekijk de video

Welkom in Hanzestad Zwolle

#Zwolle