Het Glazen Huis in Zwolle

3FM Serious Request in actie voor Metakids

  • Leestijd 2
  • 751 x Bekeken

Van 18 t/m 24 december 2024 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request op het Rodetorenplein in Zwolle! Naast dat er door de 3FM DJ's aandacht zal worden gevraagd voor Metakids, komen er ook artiesten en bekende Nederlanders langs in het huis. De programmamering delen we graag wanneer deze bekend is.

Zwolle door Thomas Bartelds

Gratis te bezoeken

Het Glazen Huis is 24/7 gratis te bezoeken. Op het Rodetorenplein kan je de dj's spotten in het huis, een donatie doen door de brievenbus (en misschien kom je wel op de radio), je cheque langsbrengen, een drankje doen én genieten van alles wat er rondom 3FM Serious Request gebeurt.

Elke dag zullen er diverse gasten langskomen in het huis. Er worden thema avonden georganiseerd en er zullen optredens plaatsvinden op het podium bij het glazen huis.

Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet.

Goede doel 2024: Metakids

Metabole ziekten zijn dé doodsoorzaak onder kinderen in Nederland. Vaak wordt een ziekte te laat herkend of is behandeling niet mogelijk. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet. Onderzoek geeft deze kinderen een kans. Als we vaart maken met noodzakelijk onderzoek, zijn vrijwel alle metabole ziekten binnen 25 jaar behandelbaar.

Kom In Actie

Op de site van 3FM Serious Request kan je jouw actie aanmelden of doneren aan acties van anderen. In actie komen is heel simpel. Check bijvoorbeeld de tips op die pagina en voorbeeldacties om inspiratie op te doen. Heb je een briljant idee, prangende vraag of wil je met 3FM sparren? Het Kom In Actie-team van 3FM staat voor je klaar! Neem gerust contact met ze op. Ze helpen je graag.

www.npo3fm.nl/kominactie

Voor in je agenda

Het Glazen Huis zal van 18 tot en met 24 december 2024 te bezoeken zijn in Zwolle. De line-up van dj's die dit jaar in het huis zullen verblijven, zal op een later tijdstip door NPO 3FM bekend worden gemaakt.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle