Vier Vaderdag in Zwolle

Vaderdag tips

 • Leestijd 2
 • 1400 x Bekeken

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om onze vaders te eren en te laten zien hoeveel we van hen houden en waarderen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de leukste activiteiten in Zwolle. Van avontuurlijke uitjes tot een ontspannen dagje weg, deze tips zijn perfect om samen met je vader, stiefvader, schoonvader, opa of andere dierbare te doen op Vaderdag.

 1. 6

  High Beer bij het Refter

  Wil je op Vaderdag gezellig een biertje drinken? Het Refter heeft een geweldig initiatief: een High Beer! Proef vier verschillende tapbieren, vergezeld van heerlijke warme en koude hapjes.

 2. 5

  Racesquare Zwolle

  Is jouw vader een echte Formule 1 fanaat? Dan is dit de ultieme activiteit! De simulatoren zijn uitgerust met de nieuwste technologie om jullie een echt Formule 1 gevoel te geven. Tijdens de race-experience beleven jullie een compleet Formule 1 weekend.

 3. 4

  Bezoek de bioscoop

  Wil je samen met je vader genieten van een geweldige filmervaring? Bezoek dan Pathé Zwolle! Met meer dan 9 unieke zalen - waaronder 2D, 3D, Dolby Atmos en een 4DX zaal - biedt Pathé de ultieme filmbeleving. Op vaderdag draait de bioscoop vaak verschillende klassiekers.

 4. 3

  Kartcentrum Zwolle

  Zoek je een avontuurlijke activiteit voor Vaderdag? Ga karten met je vader bij Kartcentrum Zwolle! Hier vind je de mooiste buitenbaan van Overijssel, perfect voor een dag vol snelheid en competitie. Daag je vader uit en ontdek wie de snelste tijd neerzet.

 5. 2

  Ga varen met een BBQ boot

  Is het mooi weer op Vaderdag? Huur dan een bootje met BBQ bij Hiawatha! Vaar door de prachtige omgeving terwijl je geniet van heerlijke gerechtjes van de ingebouwde BBQ. Het is de perfecte activiteit om met het hele gezin van te genieten.

 6. 1

  Doe een escape room

  Op zoek naar wat spanning en avontuur op Vaderdag? The Great Escape is de perfecte keuze! Samenwerken om puzzels op te lossen, codes te kraken en te ontsnappen uit een kamer voordat de tijd om is, zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Wat vind je van dit artikel?

#Zwolle