Villa Mooi

sassenstraat 8011pd Zwolle

Villa Mooi verkoopt zoveel mogelijk fairtrade en duurzame kleding van merken als King Louie, Kuyichi spijkerbroeken, Zilch, 4FunkyFlavours, Danefae, ,BakeryLadies, Froy&Dind/Chills and Fever, Surkana en Traffic people.

Bijna al onze kleding is Fairwear en/of duurzaam; ze wordt verantwoord en duurzaam geproduceerd. Het is een collectie waar we trots op zijn, waar we graag advies over geven en die we enthousiast verkopen. Ook verkopen wij naast de kleding origineel speelgoed, knuffels, knutselspullen, spellen, boeken en nog veel meer!Het is gezellig shoppen in de Villa waar je ogen tekort komt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze kleding, artikelen en nieuwigheden? Like dan onze Facebook en Instagram pagina. En wist u dat je onder de kopjes 'hoogtepunten' een heel goed overzicht krijgt van onze artikelen? Wij zijn druk doende met het vullen en updaten van onze webshop wanneer daar even ruimte voor is maar krijgen niet alles uit onze winkel up-to-date in de webshop. U kunt ons altijd bellen om te vragen of we iets op voorraad hebben.

#Zwolle