Onze stad kijkt uit naar je komst. Of je nu in de stad woont, net erbuiten of je viert je vakantie in de omgeving: Zwolle ontvangt je met open armen, zeven dagen per week. Zien we je snel deze zomer?

In Zwolle

Wat je niet mag missen deze zomer

`

Ontdek, geniet en beleef!

Zwolle staat bekend om De Librije, Museum de Fundatie, Van der Velde in de Broeren en Theater De Spiegel. In onze dynamische Hanzestad kan je ook uitstekend shoppen. Je ploft neer op een van de vele terrassen en laat je verwennen in de talloze restaurants. Geniet van een rondje varen op onze mooie gracht of ga lekker picknicken in de stadsparken. Sportief aangelegd? Fiets langs de IJssel of de Vecht of wandel één van de Street art routes

Benieuwd naar de vele evenementen die in de zomer in Zwolle worden georganiseerd?

Wat brengt jou naar Zwolle?

Fietsen en wandelen in Zwolle

Voor een stevige wandeling of gezellige fietstocht ben je in Zwolle ook aan het juiste adres. In het historische stadscentrum wandel je van monument naar monument en is er binnen de stadsgrachten van alles te zien en te doen. Stap je liever op de fiets? Rijd dan het bekende 'Rondje Zwolle', zo maak je tegelijk kennis met de prachtige omgeving van onze Hanzestad.

Evenementen in Zwolle

Ontdek ze zelf

#Zwolle